Oma hirsitalo loistavalla sijainnilla
Oma hirsitalo loistavalla sijainnilla

Uniikkeja hirsitaloja Saimaan läheisyydessä

Terveelliseen ja ekologiseen rakentamiseen erikoistunut rakennusliike Kenora tekee korkealaatuisia, asiakkaiden toiveiden mukaisia koteja. Kenora on luotettava ja vakavarainen kumppani myös muunlaisissa rakennushankkeissa. Kenora rakentaa aina turvallisesti, tyylikkäästi ja terveellisesti.

ennakkomarkkinoinnissa

Asunto Oy Mikkelin Hirsilinnat

Uniikkeja hirsitaloja Saimaan läheisyydessä Mikkelin Kirkonvarkauteen kevääksi 2022 rakennettava Asunto Oy Mikkelin Hirsilinnat on ainutlaatuinen kohde Saimaan äärellä, vain kolme kilometriä kaupungin keskustasta. Yksitoista kotia rakennetaan ympäristöystävällisestä, kestävästä ja terveellisestä hirrestä. Avarissa, toimivissa asunnoissa on […]
Tutustu kohteeseen
tulossa

Uudiskohde Jyväskylän keskustan tuntumassa

Uusi erillistalo-kohde tulossa ennakkomarkkinointiin keväällä 2021.
rakenteilla

Asunto Oy Mikkelin Forsiuksenpolku

Asunto Oy Mikkelin Forsiuksenpolku 2-4:n ennakkomarkkinointi on alkanut. Kohde sijaitsee asuntomessualueen vieressä Kirkonvarkaudenkadun ja vanhan Porrassalmentien yhtymäkohdassa. Kohteen rakentaminen aloitetaan kevättalvella 2020. Noin 4150 m²:n tontille rakennetaan kaksi hirsirivitaloa, joihin tulee yhteensä kahdeksan hirsikotia. Taloihin […]
Tutustu kohteeseen
valmis kohde

Asunto Oy Mikkelin Saimaan Kotikallio

Asunto Oy Mikkelin Saimaan Kotikallio on ensimmäinen nykyaikainen hirsirivitalo Mikkelissä. Kirkonvarkaudessa asuntomessualueen vieressä on käynnistynyt maaliskuussa 2019 kuuden asunnon rivitalohankkeen rakennustyöt. Hanke valmistui 12/2019. Kaikki kohteen asunnot on myyty kohteen ennakkomarkkinointivaiheessa.  

Asuntomyynti

Ville Kekkonen,
Toimitusjohtaja

p. 0443238459
ville.kekkonen@kenora.fi

Suunnittele toiveidesi koti

Kenora haluaa toteuttaa asiakkaille heidän toiveidensa mukaisia, uniikkeja koteja avaimet käteen -periaatteella. Asiakas saa esittää muutostoiveita projektin kaikissa vaiheissa. Kenoran lähtökohta on, ettei mikään ole mahdotonta! Kodin viimeistelee Kenoran yhteistyökumppaneiden monipuoliset ja laadukkaat lisävarusteet.

Oma hirsikoti sinun ehdoillasi