Kenoran tarina

Kenoran tarina alkoi vuonna 2017.

Totesimme tuolloin, että tiimissämme on rakentamisen, sähköalan, LVI-alan ja taloushallinnon sekä myös projektien johtamisen osaamista. Mietimme, että jonakin päivänä haluaisimme yhdistää tuon osaamisemme terveellisten ja laadukkaiden kotien rakentamiseksi. Itsestään selvää oli alusta alkaen, että päärakennusmateriaalina tulisimme käyttämään hirttä, josta meillä oli aiemmin pelkästään hyviä kokemuksia.

Ideaa kypsyteltiin pikkuhiljaa ja syksyllä 2017 alettiin tosissaan valmistella sen toteuttamista, kun porukkaan saatiin mukaan yritystoiminnan vahva ammattilainen ja kaksi erittäin kokenutta hirsirakentamisen ammattilaista. Kaikki osalliset olivat alusta alkaen innoissaan mukana ja toivat ideoitaan konseptiin, jolla Kenora rakennuttaa tänä päivänä terveellisiä, kestäviä ja tyylikkäitä hirsikoteja suomalaisille.

Kenoran tavoitteena on alusta asti ollut tarjota ekologisia, terveellisiä ja korkealaatuisia koteja, joiden suunnitteluun uuden kodin tuleva omistaja saa osallistua aktiivisesti. Lähtökohta on, että kaikki asiakkaiden toiveet on tehty toteutettavaksi. Kenora on ammattitaitoinen, luotettava, joustava ja avoin kumppani ihmiselämän isoimmassa hankinnassa.

Yhtiön toimintaa kehitetään jatkuvasti ja tavoitteena on vastata rakentamisen ja asiakkaiden kulloinkin ajankohtaisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin. Pyrimme jatkuvasti katsomaan pitkälle tulevaisuuteen ja ottamaan huomioon nykyaikaisen rakentamisen kehittyvät vaatimukset. Uskomme, että terveelliselle, ekologiselle ja yksilölliselle sekä laadukkaasti toteutetulle rakentamiselle on tulevaisuudessakin tilausta. Siksi Kenora panostaa erityisesti näihin jatkossakin.

Palvelut

Rivitalokohteita Mikkelin Kirkonvarkauteen toteuttanut Kenora on kiinnostunut uusista rivi- ja erillistalokohteista eri puolilla Suomea. Kenoralla on valmiutta ja osaamista vastata myös muista pienemmistä ja isommista rakennushankkeista avaimet käteen -periaatteella. Kenora on vakavarainen ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani toteuttamaan niin modernin lomakylän kuin kestäviä, mutta kustannustehokkaita julkisen sektorin rakennuksia. Hirsitalovalmistaja Kontion kanssa yhteistyötä tekevältä Kenoralta voi tiedustella myös yksittäisen omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon rakentamista.

Tarjoa tonttia!

Kenora hakee jatkuvasti uusia tontteja. Peruslähtökohta on, että yritys kuulee mielellään kaikenlaisista tonteista niin Mikkelissä kuin pääkaupunkiseudulla ja Jyväskylässä. Myös muut paikkakunnat voivat tulla kyseeseen, joten tontteja kannattaa tarjota rohkeasti. Koska rantatonteista on aina pulaa, Kenora on erityisen kiinnostunut kuulemaan isommista rantatonteista. Tavoitteena on aina, että parin vuoden kuluessa tontille nousee uusi, korkealaatuinen Kenoran rakennuttama kohde.

Pääyhteistyökumppanina hirsitalovalmistaja Kontio

Kenoran kohteiden hirsi tulee maailman suurimmalta ja johtavalta
hirsitalovalmistaja Kontiolta.

Kontio jalostaa kotimaisen puun itse tukista valmiiksi lopputuotteeksi.
Markkinoiden edistyksellisintä, Kontion mallisuojaamaa SmartLog-hirttä käytetään myös Kenoran kohteissa. Kontion vuosikymmenten kokemus ja ainutlaatuinen tutkimus terveellisestä ja kestävästä hirsirakentamisesta tuo arvokkaan lisän myös Kenoran rakentamiin koteihin.

Tule Kenoran työntekijäksi, kumppaniksi tai aliurakoitsijaksi!

Kenoran isoin yhteistyökumppani on perinteinen ja luotettava hirsitalovalmistaja Kontio. Kenora käyttää myös monien muiden ammattitaitoisten ja turvallisten yhteistyökumppaneiden osaamista ja palveluita. Koska vireillä on koko ajan uusia rakennusprojekteja, lisää kumppaneita tarvitaan. Kenora kuulee mielellään lisää muun muassa hyvistä talonrakennus-, sähkö– ja LVI-alan ammattilaisista. Niin ikään yhteydenotot kotien lisävarusteita tarjoavilta yrityksiltä ovat tervetulleita. Kasvavana yrityksenä Kenora voi tarvita lisää myös omaa työvoimaa. Jos koet Kenoran vision omaksesi ja uskot hallitsevasi yrityksen tulevaisuuden kannalta ainutlaatuista osaamista, älä epäröi ottaa yhteyttä! Kenora haluaa tehdä aina parasta mahdollista jälkeä ja sitä saa aikaan vain yhteistyössä muiden huippuammattilaisten kanssa.

Ota yhteyttä