Uusi koti asiakkaan toiveiden mukaan

Kenora ei halua rakennuttaa vain terveellisiä ja turvallisia koteja. Kenoralle tärkeää on myös tyyli, joka saa jokaisessa kodissa olla asukkaansa näköinen. Kenora suunnittelee avaria, kauniita ja toimivia koteja, mutta varaamalla asunnon varhaisessa vaiheessa, asukas ehtii vaikuttamaan kaikkiin tulevan kotinsa ratkaisuihin itse. Mahdollista on esimerkiksi vaihtaa seinien paikkaa tai jopa tehdä asunnosta suurempi kuin alun perin ajateltiin. Asukas pääsee vaikuttamaan myös kaikkiin muihin ratkaisuihin, kuten siihen, pitäisikö kylpyhuoneessa kuitenkin olla kaksi suihkua tai minkälaiset kaapistot keittiöön ja makuuhuoneisiin asennetaan. Asukas päättää tietysti myös asunnon pinnoista.

Tyylin lisäksi tärkeää on pitkälle tulevaisuuteen kestävä teknologia. Kenoran yhteistyökumppaneiden lisävarusteista löytyvät esimerkiksi markkinoiden laadukkaimmat äänentoistojärjestelmät, poreammeet ja saunat.

Asunnonostajan kannattaa istua alas suunnittelemaan tulevan kodin yksityiskohtia Kenoran edustajan kanssa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Samalla lasketaan muutostöiden ja lisävarusteiden vaikututus asunnon lopulliseen kauppahintaan. 

Suunnittele toiveidesi koti

Kenora haluaa toteuttaa asiakkaille heidän toiveidensa mukaisia, uniikkeja koteja avaimet käteen -periaatteella. Asiakas saa esittää muutostoiveita projektin kaikissa vaiheissa. Kenoran lähtökohta on, ettei mikään ole mahdotonta! Kodin viimeistelee Kenoran yhteistyökumppaneiden monipuoliset ja laadukkaat lisävarusteet.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää

Näin asunnon osto etenee

1. Kun löydät mieluisen kohteen, ota yhteyttä kiinteistövälittäjään tai Kenoran asiantuntijaan

2. Sovimme ensimmäisen tapaamisen ja käymme asunnon ostoprosessin yhdessä läpi

3. Asunnon varaaminen ja varausmaksun suorittaminen

4. Uuden kodin suunnittelupalaveri asiantuntijan kanssa

5. Kaupantekotilaisuus

6. Materiaalien ja muiden valintojen vahvistaminen

7. Seuraa rakentamisen etenemistä esimerkiksi Kenoran sivuilta ja sosiaalisen median kanavista

8. Asunnon vastaanottotarkastus, luovutus ja uuteen kotiin asettuminen

9. Olemme apunasi myös muutettuasi uuteen kotiisi, mikäli huomaat korjattavaa tai puutteita kodissasi. Noin vuosi asunnon luovutuksesta pidämme vuositarkastuksen, jossa huomatut puutteet korjataan yhdessäsovitun aikataulun mukaisesti.

RS-rakentaminen tuo turvaa asunnonostajalle

Kenoran rakennuttamat rivitaloyhtiöt ovat RS-kohteita. Tämä tarkoittaa, että työmaa on kytketty asuntokauppalaissa säädettyyn rakentamisvaiheen suojajärjestelmään. 

Ostaminen on turvallista
Ostajien ja asunto-osakeyhtiön hyväksi on asetettu asuntokauppalain vaatimat turvajärjestelmät. Tärkeimpiä turva-asiakirjoja ovat muun muassa vakuustodistukset, taloussuunnitelma, kiinteistön tiedot, rakennuslupa ja lupapiirustukset, rakennustapaselostus ja erikoistyöselostukset sekä urakkasopimus. Rakennusyrityksen tulee rs-järjestelmään päästäkseen täyttää kaikki ne vaatimukset, joita turva-asiakirjojen asettaminen edellyttää.

Ennakkovaraajana voit vaikuttaa kotisi ratkaisuihin
Kauppahintaan kuuluu oikeus tehdä tiettyjä valintoja erilaisten pintojen (esim. lattiamateriaalit) tai laattojen koon ja värien välillä. Voit siis oleellisesti vaikuttaa kotisi ilmeeseen. Apunasi on sisustusalan ammattilaiset, jotka auttavat sinua halutessasi unelmiesi kodin suunnittelussa -kaikkea ei siis tarvitse myöskään osata yksin valita. Haluamme, että asunnoista tulee ensijaisesti ostajiensa näköisiä koteja, joissa viihdytään.

Maksat vain valmistumista vastaan
RS-kohteessa maksat erillisen maksutaulukon mukaisesti kotisi valmistusvaiheita vastaan. Jokainen vaihe tarkastetaan vaiheen valmistumisen jälkeen, jolloin maksat vasta kun kukin rakennusvaihe on tarkastettu ja siitä on kirjoitettu ns. valmiusastetodistus.

Kotisi valmistumisen seuraaminen ja valvonta
Ostajilla on oikeus asettaa rakennusliikkeen asettaman vastaavan työnjohtajan lisäksi oma valvoja, joka on mukana rakentamisen laadullisessa tarkastelussa koko rakennusprosessin ajan. Tämä mahdollistaa rakennusaikaisen vielä perusvaatimuksiakin tarkemman valvonnan.

Tutustu tarkemmin RS-rakentamiseen