Asuntoja kyselty vilkkaasti jo nyt

Mikkeliläinen rakennusliike Kenora Oy lähtee vuoteen 2021 hyvässä vireessä. Yhtiön kolmas kohde Mikkelin Kirkonvarkaudessa tulee vuoden lopussa ennakkomarkkinointiin.

Aiemmin Kenora on rakentanut vuoden 2017 asuntomessualueelle kaksi rivitaloyhtiötä, joiden asunnot myytiin nopeasti loppuun. Tällä kertaa Kirkonvarkauteen rakentuu kymmenestä erillistalosta koostuva asunto-osakeyhtiö Mikkelin Hirsilinnat.

Toimitusjohtaja Ville Kekkosen mukaan erillistalot tarjoavat asukkailleen omakotitaloon verrattavaa rauhaa.

– Kyse on omakotitaloasumisesta asumisyhtiömuotoisesti. Oman rauhan lisäksi asumisen helppous on se juttu.

Kenora seuraa aktiivisesti, mitä muualla Suomessa rakennetaan. Erillistalojen suosio suuremmissa kaupungeissa on kasvanut. Jo ennen ennakkomarkkinoinnin virallista alkua tuntuma on, että samaa on luvassa Mikkelissä.

– Hirsilinnojen asuntoja on kyselty vilkkaasti jo tässä vaiheessa, Kekkonen kertoo.

Kenora on erikoistunut turvalliseen, terveelliseen ja ekologiseen hirsirakentamiseen. Sen kaikki kohteet ovat arkkitehtuurista materiaalivalintoihin korkealuokkaisia. Tärkeää on myös se, että asukas saa itse osallistua oman kotinsa yksityiskohtien suunnitteluun. Hirsilinnojen erillistaloista kiinnostuneiden kannattaa ottaa yhteyttä suoraan Kenoran edustajaan ja kysyä vapaana olevista asunnoista.

Uuden kohteen lisäksi Ville Kekkonen on tyytyväinen siihen, että yhtiö sai loppuvuodesta valmiiksi uudet verkkosivut, jotka ovat paikallisen mainostoimisto Groteskin tekemät. Yritys haluaa palvella sekä asiakkaita että yhteistyökumppaneita hyvin.

– Uudistuneilla verkkosivuilla pystymme kertomaan toiminnastamme ja tarjonnastamme aiempaa paremmin.

Kenoran kohteista kiinnostuneiden kannattaa ottaa yritys seurantaan myös sosiaalisessa mediassa. Facebookissa ja Instagramissa jaetaan aktiivisesti kuvia, kuulumisia ja tunnelmia.

Yrityksellä on vireillä uusia projekteja ja toiminta kasvaa, mutta niistä kerrotaan tarkemmin myöhemmin vuoden 2021 kuluessa.