FORSIUKSENPOLKU 2

KIRKONVARKAUS 2019 / 2020

Kenora jatkaa valoisien, nykyaikaisten ja laadukkaasti varusteltujen hirsirivikotien rakentamista Mikkelissä. Rakentaminen toteutetaan Kenoran Terveellistä asumista periaatteiden mukaisesti.

Käynnistämme toisen hirsirivitalokohteen Mikkelin Kirkonvarkaudessa osoitteessa Forsiuksenpolku 2. Kohde sijaitsee asuntomessualueen vieressä Kirkonvarkaudenkadun ja vanhan Porrassalmentien yhtymäkohdassa. Hankkeen tarkempi suunnittelu toteutetaan kevään ja kesän 2019 aikana. Kohteen rakentaminen aloitetaan joko syksyllä 2019 tai kevättalvella 2020.

Noin 4150 m²:n tontille rakennetaan kaksi hirsirivitaloa, joihin tulee alustavasti yhteensä kahdeksan hirsikotia. Taloihin tulee pulpettikatto ja asuntojen huonekorkeus
on enimmillään lähes neljä metriä. Olohuoneeseen ja keittiöön tulee korkeat ikkunat, mikä tekee asunnoista valoisan.

Tontti on väljä, joten asunnoille jää kunnolliset takapihat, joiden ilmansuunta on paras mahdollinen eli lähes suoraan länteen. Oheisesta tonttikartasta käy ilmi talojen alustava sijoittelu tontille.

Kohteen yksityiskohtainen suunnittelu toteutetaan aiempaa enemmän yhteistoiminnassa asiakkaan kanssa, joten heidän on mahdollista päästä kotinsa suunnitteluun mukaan jo siinä vaiheessa kun suunnittelemme taloja. Tämä merkitsee sitä, että ostaja pääsee vaikuttamaan
myös kotinsa kokoon.

Mikäli olet kiinnostunut Forsiuksenpolun kohteestamme pyydämme ottamaan yhteyttä Kenoraan, josta saa lisätietoa hankkeesta. Yhteyshenkilönä on Jouni Kekkonen, p. 0445205894, sähköposti jouni.kekkonen@kenora.fi.

Ole ajoissa liikkeellä niin voit valita mieleisesi asunnon ja pääset vaikuttamaan tulevan kotisi pohjapiirrokseen ja muihin ratkaisuihin.

Kaavaote

Asemapiirrustus

Esimerkkejä mahdollisista pohjaratkaisuista

3H + K
70 m2

4H + K
104 m2