Kenora Oy

Kenora Oy on rakennusliike joka keskittyy laadukkaaseen ja ekologisesti kestävään hirsirakentamiseen. Rakennamme terveellisiä, korkeatasoisesti varusteltuja ja laadukkaita koteja, joissa panostetaan erityisesti terveellisiin materiaaleihin ja rakenneratkaisuihin. Vastuullisella ekorakentamisella varmistetaan sisäilman laatu ja siten viihtyisä asuminen.

  • TERVEELLINEN ASUMINEN
  • LAADUKKAAT MATERIAALIT
  • VASTUULLINEN RAKENTAMINEN

Kenoran tarina alkoi noin kolme vuotta sitten.

Totesimme tuolloin, että tiimissämme on rakentamisen, sähköalan, LVI-alan ja taloushallinnon sekä myös projektien johtamisen osaamista. Mietimme, että jonakin päivänä haluaisimme yhdistää tuon osaamisemme terveellisten ja laadukkaiden asuntojen rakentamiseksi. Jo tuolloin oli selvää, että rakennusmateriaalina  käyttäisimme hirttä.

Ideaa kypsyteltiin pikkuhiljaa ja noin vuosi sitten aloimme tosissaan valmistella sen toteuttamista, kun porukkaan saatiin mukaan yritystoiminnan vahva ammattilainen ja kaksi erittäin kokenutta hirsirakentamisen ammattilaista. Kaikki osalliset ovat alusta alkaen olleet innoissaan mukana ja tuoneet ideoitaan konseptiin, jolla Kenora on mukana terveellisten asuntojen rakentamisessa suomalaisille.

Kohteiden rakentamisesta vastaavat kunkin alan luotettavat ja erittäin kokeneet ammattilaiset. Yksi tärkeä osa rakennushankkeidemme toteuttamista on avoimuus ja joustavuus. Asunnon ostaja pidetään tarkasti tietoisena hankkeen etenemisestä ja työmaalle voi aina tulla piipahtamaan, tietenkin valvotusti turvallisuus taaten. Pidämme erittäin tärkeänä, että asunnon ostajat voivat luottaa toimintaamme ja saavat lopputuloksena juuri sitä mitä on sovittu. Lisäksi annamme tietenkin rakennusvaiheessa mahdollisuuden vaikuttaa tulevan kodin pintamateriaaleihin ja asunnon varustetasoon. Joustavuutta asunnon ostajalle ja lisäviihtyvyyttä lopputulokseen haluamme tuoda mahdollistamalla myös erityyppisten lisävarusteiden hankinnan asuntoihin kunkin tarpeen mukaisesti. Panostamme kohteidemme ratkaisuissa kotimaisuuteen sekä paikallisuuteen.