Lisävarusteet

Kenora Oy:n rakentamissa taloissa on aina laadukkaat materiaalit, kalusteet ja kodinkoneet. Kaikkea ei aina kuitenkaan voida sisällyttää suoraan asunnon varusteluun esimerkiksi asukkaiden erilaisten tarpeiden ja mieltymysten vuoksi. Sen vuoksi Kenora haluaa tarjota asunnon ostajille mahdollisuuden vaikuttaa monipuolisesti asuntonsa varustetasoon ja saada kotiinsa lisävarusteita, joilla voi tuoda lisää viihtyisyyttä ja turvallisuutta omaan asumiseensa.

Lisäksi tällainen tietenkin nostaa asunnon arvoa tulevaisuutta ajatellen. Lisävarusteet hinnoitellaan suunnittelun yhteydessä erikseen.

Alla lueteltuja lisävarusteita on saatavissa yleensä jokaiseen Kenoran tekemään kotiin. Lisävarusteiden hinta kyetään pitämään kohtuullisena kun ne hankitaan  yhteistyökumppaneidemme kautta. Asunnon ostajan kanssa kuitenkin sovitaan mistä mahdolliset lisävarusteet hankitaan.

Saunapaketti

Harvian saunatuotteilla voit suunnitella itsellesi mieluisan saunan sisustuksen ja valita saunaasi sinulle sopivan kiukaan saunomistottumustesi mukaisesti. Tutustu Harvian saunatuotteisiin tästä.

Ulkoporealtaat

Novitek on kotimainen erittäin laadukas ulkoporeallas ja tarjolla on useita hyviä vaihtoehtoja ympärivuotiseen käyttöön. Altaiden huollon tarve on vähäinen ja helppo tehdä. Lisää tietoa porealtaista saat tästä.

Äänentoistojärjestelmät

Halutessasi kotiisi laadukkaan kotimaisen Genelecin äänentoistojärjestelmän voidaan sen edellyttämät asennukset huomioida jo asunnon rakennusvaiheessa. Myöhemmin ei tarvitse asentaa näkyviä johtoja äänentoistoa varten. Samalla voidaan ottaa huomioon esimerkiksi videotykin vaatimat kytkennät valmiiksi kotiteatteria varten. Genelecin äänentoistojärjestelmistä saat lisätietoa Genelecin internetsivuilta, minne pääset tästä.

Tulisijat

Kenoran rakentamiin kohteisiin on yleensä mahdollista saada niin sanottu takkavaraus, mikä tarkoittaa sitä, että rakenteet mahdollistavat takan jälkiasennuksen. Halutessasi voit tilata takan niin, että se asennetaan jo rakennusvaiheessa. Tiileri on kotimainen tulisijojen valmistaja, jolta löytyy kattava valikoma varaavia takkoja, kevyitä tulisijoja sekä niihin erilaisia hormivaihtoehtoja.

Tiilerin valikoimaan voit tutustua täältä.

Markiisit

Pislalta voit hankkia laadukkaan markiisin takaterassille antamaan lisäsuojaa säältä. Markiiseissa on laaja valikoima ja niihin on saatavana myös erilaisia lisävarusteita tarpeidesi mukaan. Tutustu Pislan markiiseihin tästä.

Murtohälytysjärjestelmät

Turvallisuus tuo asumiseen lisäviihtyvyyttä. Saimaan Kotikallion asuntoon voit hankkia murtohälytysjärjestelmän jo rakennusvaiheessa. Kullekin asukkaalle sopiva järjestelmä voidaan suunnitella yhdessä ammattilaisten kanssa.

Kotiautomaatio

Voimme yhdessä suunnitella kotiisi sinulle sopivia älykotiratkaisuja, jotka toteutetaan jo rakennusvaiheessa. Kysy lisätietoa Kenoralta.