RS-järjestelmä

MIKSI KANNATTAA OSTAA RS-KOHDE

OSTAMINEN ON TURVALLISTA
Ostajien ja asunto-osakeyhtiön hyväksi on asetettu asuntokauppalain vaatimat turvajärjestelmät. Tärkeimpiä turva-asiakirjoja ovat muun muassa vakuustodistukset, taloussuunnitelma, kiinteistön tiedot, rakennuslupa ja lupapiirustukset, rakennustapaselostus ja erikoistyöselostukset sekä urakkasopimus. Rakennusyrityksen tulee rs-järjestelmään päästäkseen täyttää kaikki ne vaatimukset, joita turva-asiakirjojen asettaminen edellyttää. Asunnon ostaja voi näin ollen luottaa siihen, että yhtiön asiat ovat kunnossa ja kaupankäyminen on turvallista.

ENNAKKOVARAAJANA VOIT VAIKUTTAA KOTISI RATKAISUHIN
Kauppahintaan kuuluu oikeus tehdä tiettyjä valintoja erilaisten pintojen (esim. lattiamateriaalit) tai laattojen koon ja värien välillä. Voit siis oleellisesti vaikuttaa kotisi ilmeeseen. Apunasi on sisustusalan ammattilaiset, jotka auttavat sinua halutessasi unelmiesi kodin suunnittelussa -kaikkea ei siis tarvitse myöskään osata yksin valita. Haluamme, että asunnoista tulee ensijaisesti ostajiensa näköisiä koteja, joissa viihdytään.

MAKSAT VAIN VALMISTUMISTA VASTAAN
RS-kohteessa maksat erillisen maksutaulukon mukaisesti kotisi valmistusvaiheita vastaan. Jokainen vaihe tarkastetaan vaiheen valmistumisen jälkeen, jolloin maksat vasta kun kukin rakennusvaihe on tarkastettu ja siitä on kirjoitettu ns. valmiusastetodistus. Viimeiset maksuerät kodistasi maksat vasta kun olet tarkistanut ja hyväksynyt valmiin asunnon.

KOTISI VALMISTUMISEN SEURAAMINEN JA VALVONTA
Ostajilla on oikeus asettaa rakennusliikkeen asettaman vastaavan työnjohtajan lisäksi oma valvoja, joka on mukana rakentamisen laadullisessa tarkastelussa koko rakennusprosessin ajan. Tämä mahdollistaa rakennusaikaisen vielä perusvaatimuksiakin tarkemman valvonnan, jolloin voidaan varmistaa, että tulevassa kodissasi on varmasti terveellistä asua. Tutustu tästä tarkemmin RS-rakentamiseen

Tutustu tarkemmin RS-rakentamiseen:

Rs-järjestelmä- uuden asunnon ostajan opas_2016