Asunto Oy Mikkelin Forsiuksenpolku

Asunto Oy Mikkelin Forsiuksenpolku 2-4:n ennakkomarkkinointi on alkanut. Kohde sijaitsee asuntomessualueen vieressä Kirkonvarkaudenkadun ja vanhan Porrassalmentien yhtymäkohdassa. Kohteen rakentaminen aloitetaan kevättalvella 2020.

Noin 4150 m²:n tontille rakennetaan kaksi hirsirivitaloa, joihin tulee yhteensä kahdeksan hirsikotia. Taloihin tulee pulpettikatto ja asuntojen huonekorkeus on enimmillään jopa lähes neljä metriä. Olohuoneeseen ja keittiöön tulee korkeat ikkunat, mikä tekee asunnoista valoisan. Rakentaminen toteutetaan Kenoran Terveellistä asumista -konseptin mukaisesti.

Tontti on väljä, joten asunnoille jää kunnolliset takapihat, joiden ilmansuunta on paras mahdollinen eli lähes suoraan länteen. Oheisesta asemapiirroksesta käy ilmi talojen sijoittelu tontille. Uutuutena jokaisen asunnon yhteydessä on autokatospaikka.

Ole ajoissa liikkeellä niin voit valita mieleisesi asunnon ja pääset vaikuttamaan tulevan kotisi materiaaleihin ja muihin ratkaisuihin (mm. sähkö- ja lvi-suunnitelmiin). Lisätietoa esitteessä ”Koti sinun tyylisi mukaisesti”.

Asunto Oy Mikkelin Forsiuksenpolku

rakenteilla
Osoite
Tyyppi
Erillistalo
Valmistuminen
Asuntoja
Lämmitys
Energialuokka
Autopaikat

Asunnot

Asuntomyynti